• WEL
  KOM

  U bent hier: Welkom > Actueel

  Uw emailadres :
   
   
   


  Binnenkort, digitalisatieservices: Digitaliseer....gewoon alles!

  De visie van Createchnicals op de huidige marktsituatie

  De Crisis: dekking zoeken of je kansen herkennen?

  “Topbedrijven stijgen sneller tijdens crisis”

  Je hoort het wel vaker: “een crisis frist de markt weer op. Ze zorgt voor een scheiding van het kaf van het koren. De wildgroei van concurrenten neemt af waardoor de echte stayers weer ruimte krijgen om een markt voor zichzelf te creëren.”

  Het verleden heeft immers al aangetoond dat tijdens crisisperiodes de échte winnaars voorsprong nemen. Winnaars blijven investeren in hun bekendheid, pakken een groter marktaandeel en vergroten zo hun voorsprong op hun concurrenten.

  "Crisis geeft impuls aan internet"

  Het gebruik van internet bij bedrijven is de afgelopen periode weer sterk gegroeid. Nieuwe media zijn snel, effectief en zeer voordelig.
  Jaap Tijsze: "Dat geeft het medium internet, in deze tijd, een nóg grotere slagkracht."
  Createchnicals heeft als antwoord hierop een zeer uitgebalanceerd pakket aan Crossmedia toepassingen klaarliggen, speciaal gericht op het internet.

  "Laat je zien aan je klanten"

  Jaap Tijsze: "Zien en gezien worden. Daar draait het immers ook in jouw sector om. Je klanten zien het als een teken van stabiliteit als jouw bedrijf zich duidelijk profileert in deze tijden. Je geeft aan dat de economische golfbewegingen minder grip hebben op jouw organisatie. Createchnicals Crossmedia reikt je tal van creatieve oplossingen aan om bekendheid te geven aan jouw bedrijf."

  “Je gulden een daalder waard?”

  Door juist nú te investeren in je marketing en uitingen als een bedrijfsfilm / bedrijfsjournaal, bedrijfspresentaties of een nieuwe website niet te schuwen, geef je een teken af aan je concurrenten. Zij zien immers ook dat je niet voor een crisisgat te vangen bent.
  Daarnaast krijg je door een veel betere respons van meer serieuze klanten veel meer waar voor je geld.
  Jaap Tijsze: "Dát plaatst de kreet “op de markt is je gulden een daalder waard” opeens in een veel breder perspectief!"

  Createchnicals ontwikkelt nieuwe formats voor bedrijfsjournaals. Denk mee!

  Vaak is er over een bedrijf veel méér te vertellen dan je in eerste instantie zou denken. Wat ú kunt zien als de gewone dagelijkse gang van zaken, heeft voor andere betrokkenen (zoals zakenpartners of uw eigen medewerkers) vaak wél een grote nieuwswaarde. De Createchnicals kunnen u helpen om deze zaken te herkennen en te vertalen naar boeiende nieuwsitems.

  Een goede vraag...

  We hebben signalen gekregen dat bij veel van onze klanten wel de behoefte bestaat om hun relaties op de hoogte te houden van ontwikkelingen binnen hun bedrijf, maar er vaak niet te tijd voor hebben om zoiets goed uit werken.

  ...verdient een passend antwoord

  In januari 2008 is de ontwikkelfase gestart om een nieuwe opzet te maken voor diverse soorten bedrijfsfilms. In dit geval gaat het om periodieke bedrijfsjournaals die geschikt zijn voor websites, maar die ook op dvd aangeboden kunnen worden. Tevens zullen ook de bedrijfsfilms en commercials dit jaar weer opnieuw onder de loep worden genomen.
  Daarvoor willen wij ook een aantal standaard formats ontwikkelen, bestemd voor verspreiding via website of dvd.

  Het grote voordeel daarvan is dat het nu mogelijk is om een aantal pakketten samen te stellen waaruit een keuze kan worden gemaakt. Het houdt de kosten overzichtelijk en hierdoor onstaat een product dat werkelijk past binnen het MKB budget.

  Meedenken = geld verdienen

  Als u hierover met ons van gedachten wilt wisselen, dan nodigen wij u van harte uit. Suggesties die ook daadwerkelijk worden gebruikt in onze producten worden keurig beloond met een interessante korting over de eerst volgende factuur.
  Afhankelijk van de toepasbaarheid van het idee kan deze korting wel oplopen tot 20%. Want we leggen ons oor graag te luisteren en een goede relatie is ons echt wat waard.

  Hierop zijn de Createchnicals Actievoorwaarden van toepassing


    Hoe maak je een bedrijfsfilm?

  Samen met SBS Producties ontwikkelden wij...

  ..."Medical Detectives", voor NET5

  Afgelopen najaar is de documentaire “Medical Detectives” te zien geweest op de zender Net5. De Nederlandse Medical Detectives is een bewerking van het gelijknamige programma op National Geographic Channel. De documentairereeks richt zich op geweldsdelicten en toont hoe een forensisch team een bijdrage levert aan het vinden van de dader(s). Merel Westrik presenteert het programma. Merel is onder andere bekend van AT5, waar zij werkt als nieuwslezeres. Bij NET 5 maakt zij de overstap van regionale naar landelijke televisie. Medical Detectives was op woensdag te zien op NET 5. De geweldsdelicten waarop Medical Detectives zich concentreert zijn meestal moord. Sommige afleveringen zijn echter gebaseerd op uitbraken van ziektes of op andere natuurgerelateerde fenomenen. Vrijwel altijd komt het forensisch team erachter wat de oorzaak is en levert het een cruciale bijdrage aan het vinden van de daders. Vaak leiden kleine aanwijzingen tot de oplossing van zaken. Dit maakt de serie extra fascinerend.

  Merel Westrik is programmamaker en nieuwslezeres bij AT5. Als programmamaakster is ze medeverantwoordelijk voor ‘Kort Amsterdams’, een programma dat korte portretten toont van bijzondere mensen en gebeurtenissen in de stad. Merel maakt de overstap naar landelijke televisie, maar zal ondertussen blijven werken voor de Amsterdamse zender.

  Merel Westrik: “Ik ben erg enthousiast over mijn samenwerking met NET 5. De zender past goed bij mij en dat maakt het extra leuk om ervoor te werken. Op de middelbare school werd ik geïnspireerd door een oom die werkzaam was als technisch rechercheur en ik wilde zelf lange tijd naar de politie-academie. Dat ik nu een programma ga presenteren dat zich in de arena van de politiewereld afspeelt maakt het voor mij dus extra interessant.”

  Tijdens de aanloopfase van het programma is Jaap Tijsze benaderd door SBS Producties om mee te denken over hoe het programma er uit zou moeten zien, qua presentatie, decors, lichtplan, camerabewegingen etc.
  Jaap Tijsze:“Met veel plezier hebben we hier aan gewerkt en een strak vormgegeven en goed lopend programma is daarvan nu het resultaat.”
  Bron: sbs.nl

  ..."Lachen om Home Video's(kersteditie)" en "Lachend het jaar uit" (2007), voor SBS6

  In het programma Lachen om Home Video's worden bloopers vertoond. Deze bloopers zijn meestal afkomstig van America's Funniest Home Videos uit de Verenigde Staten, aangevuld met enkele ingezonden Nederlandse filmpjes.

  Ook voor deze programma's is Createchnicals benaderd in de aanloopfase, om mee te denken in de opzet. Tevens waren wij ook mede verantwoordelijk voor de opbouw, decor, licht, camerashots en de opnames. Lachen om Home Video's wordt gepresenteerd door Hans Kraay jr.
  Bij de kersteditie werd gebuik gemaakt van Chromakeytechniek. Twee sfeervolle edities van deze aloude formule waren hiervan het resultaat.
  Bron: sbs.nl  Binnenkort in onze Nieuwsbrief:

  - De vernieuwde website wordt gelanceerd
  - Createchnicals start voorbereiding voor nieuwe commercial

  U bent hier: Welkom > Actueel

   Hoe maak je een  bedrijfsfilm?

  Createchnicals & Vimeo

  Sinds kort heeft Createchnicals voor al haar nieuwe producties een videokanaal gestart op vimeo.com. Reden dat de keuze is gevallen op Vimeo is dat zij een zeer rustig vormgegeven en professionele site hebben, waarop Createchnicals graag haar meest recente bedrijfsfilms zal plaatsen. Maar u zult hier niet alleen bedrijfsfilms van Createchnicals gaan aantreffen. Er zullen ook korte filmpjes op verschijnen die achter de schermen zijn gemaakt en op die manier een interessant beeld geven hoe zo'n bedrijfsfilm tot stand komt.
  Affijn, u komt er vanzelf achter als u een bezoekje brengt aan : Createchnicals op Vimeo.


  Bookmark and Share  Google Analytics
 • WIE
  WE
  ZIJN

  U bent hier: Wie we zijn

  Createchnicals is opgericht voor professionals

  Createchnicals is een collectief. Een enthousiaste workforce van gelijkgestemde en professionele creatieven en technici die zich heeft verenigd onder Createchnicals.


   Inspiratie door samenwerking

   Bij elk nieuw project ontstaan er steeds weer andere  samenwerkingsverbanden tussen verschillende vakgroepen, waarbij  zij elkaar op een positieve manier inspireren.  Teamwork!

  Door met Createchnicals in zee te gaan stapt u werkelijk aan boord van ons team. Doordat u, als teamlid, zelf deel uitmaakt van het proces worden uw ideeën direct overgebracht op de mensen die het voor u gaan maken. U kunt op die manier werkelijk deelnemen aan het overleg- en productieproces.


  Ervaring

  Onze Createchnicals hebben hun ervaringen opgedaan in de professionele high-end wereld van film-, televisie-, internet en de evenementenbranche en richten zich nu specifiek op de zakelijke markt.

  Column rechts

  U bent hier: Wie we zijn


 • WAT
  WE
  DOEN

  voor
  Bedrijven

  U bent hier: Wat we doen voor bedrijven

  Professionele kwaliteit en redelijke tarieven

  Het zal u hopelijk niet zijn ontgaan dat Createchnicals zich sterk maakt voor kwalitatief hoogwaardige producties, dat wij ons in onze klanten verplaatsen en dat wij daarvoor zodanige tarieven berekenen dat het past binnen de budgetten van MKB bedrijven.
  Zowel voor een bedrijfsfilm, een productpresentatie of seminar, als voor een bedrijfsevenement beschikken wij over professionele teams. Professionele teams die zich met enthousiasme inzetten voor projectmatige opdrachten.


  Createchnicals Audiovisuals

  Audiovisuele producties en design op HD-norm - broadcastnorm - overige videonormen, DVD, CD-ROM en internet. Lees meer...


  Createchnicals Presentationals

  Ontwerp van Websites, Huisstijl, Printed media - Bedrijfstrainingen - Bedrijfspresentaties – Seminars – Productpresentaties – Beursstands – Bedrijfsfeesten – Personeelsfeesten – Modeshows – Liveacts. Lees meer...
  Duidelijke offertes

  Wij hanteren een zeer transparante en begrijpelijke wijze van offertes maken. In dit geval is het letterlijk: What you see (and hear) is what you get.
  Dat zorgt voor echte duidelijkheid over de reikwijdte van uw budget. Zo zou wel eens kunnen blijken dat er veel meer opties zijn, dan u voor mogelijk zou hebben gehouden.

  Jaap Tijsze: "Voor u is het van belang dat u een goed beeld hebt welke mogelijkheden binnen het budget passen. Daarom kunt u voor een reële prijsindicatie het beste even contact opnemen, in overleg is er heel wat mogelijk."


  createchnicals bent website van een hebben onze professionele televisie wij ons audiovisuele projecten voor het met contact zijn producties broadcastnorm internet bedrijfsfilm technische tot budget lees meer dat lees wat zich aan mensen kunt column rechts audiovisuals presentationals doen bedrijven productpresentatie seminar dan wordt diverse software bedrijf kaseya commercial productiefilm speelfilm nationaal philips centurion netwerken netwerk

  U bent hier: Wat we doen voor bedrijven • WAT
  WE
  DOEN

  voor
  Particulieren

  U bent hier: Wat we doen voor particulieren

  Ook voor particulieren hebben wij een interessant dienstenpakket ontwikkeld.

  Digitalisatieservices

  Digitaliseer uw (familie)archieven.

    Allemaal momenten waarvan we meestal nog wel ergens iets hebben liggen. Een   oud fotoalbum, een mapje met fotonegatieven of dia's, een super8 of high8 film,   een oude videoband van drie videocamera's geleden...
    We bewaren het wel, alleen kijken we er nooit meer naar. Vaak worden ze   weggezet op zolder, in een doos. En zo worden ze steeds   minder bekeken en vergeten, om te verstoffen.


  "We hebben nog wel de banden, alleen hebben we geen videorecorder meer."
  "Heee, wat leuk, onze eerste auto! Wat was ie toch mooi..."
  "Wat fijn om die beelden van mijn vader weer terug te zien."

    Wie heeft er niet nog ergens een doos staan met films, tapes,   cassettebandjes, foto's, gemaakt met apparatuur die inmiddels verouderd,   kapot of gewoon weg is. Dit materiaal bevat vaak belangrijke beelden, die   al lange tijd niet meer gezien zijn. Het terugkijken van zulke beelden zorgt   bijna altijd voor een onvergetelijke ervaring.

    Foto's die geen negatieven meer hebben en   negatieven zonder foto's. Wij kunnen ze reproduceren   en de kwaliteit verhogen.

  De kwaliteit van videobanden gaat met de jaren sterk achteruit, digitaliseren is hiervoor de beste oplossing.
  Daarnaast is kleurcorrectie, beeldbewerking en vhs-ruisonderdrukking een vast onderdeel van onze videodigitalisatie. U krijgt het best mogelijke resultaat maar digitaal, dus geen kwaliteitsverlies meer.

  Het is gebleken dat er grote interesse is in onze digitalisatie werkzaamheden. Digitalisatie is een standaard onderdeel van het totale productieproces. Het op hoge kwaliteit overzetten van videobanden naar een harde schijf. Daarbij doen we altijd een controle op kleurechtheid en waar nodig voeren we correcties uit.  Reportage

  Wat we voor bedrijven doen, kunnen we natuurlijk ook voor particulieren!

  In een mensenleven zijn diverse belangrijke momenten die te waardevol zijn om te vergeten. Of dat nou hoogte- of dieptepunten zijn; ze zijn het waard om vastgelegd te worden. Want herinneringen kunnen vervagen en veranderen.  Onze digitalisatie mogelijkheden:

  - Video 8

  - Mini VHS

  - Betamax

  - Video2000

  - VHS

  - Super 8 en High 8 film

  - Foto's

  - Cassettebandjes

  - Grammofoonplaten

  U bent hier: Wat we doen voor particulieren


 • WAT
  WE
  DOEN

  voor AV
  Professionals

  U bent hier: Wat we doen voor AV Professionals

  Deze pagina wordt binnenkort gepubliceerd.

  Audiovisuals
  - Voice over service
  - High-end Motion Graphics
  - Digitalisatie
  - Post Productie
  - Sounddesign
  - Audionabewerking
  - Communicatie en PR advies

  Printed
  - Graphic Design/Huisstijl
  - Pre Press
  - Drukwerkcontrole
  - Reportage/Camjo

  Webservices
  - Design
  - Bouw
  - Enhancement

  U bent hier: Wat we doen voor AV Professionals


 • PRO
  JEC
  TEN

  U bent hier: Projecten


  PROJECTOVERZICHT
  Hier treft u de projecten aan die ons bezighouden. We hebben diverse projecten in de voorbereidingsfase, daarnaast zijn er een aantal waar op het moment actief aan geproduceerd wordt. Tot slot kunt u bij de "Gerealiseerde projecten" zien waarmee wij tot nu toe onze sporen hebben verdiend.

  Kijk voor de verschillende stadia van een bedrijfsfilm ook eens hier...

  Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op, om geheel vrijblijvend uw idee met ons te bespreken. Wij voorzien vervolgens graag in een realistische prijsopgave.  Projecten in voorbereiding

  - Hard- & Software leverancier: Corporatefilm - ICT Bedrijf (EMEA branch): Promotionals - Webinars - Teasers

  - ICT Bedrijf (o.a. Netwerkbeheer): Promotionals diverse activiteiten

  - Createchnicals: Showreel 2010

  - Business Software bedrijf (Europe branch): Periodieke newsreels voor internet


  Lopende projecten

  Diverse projecten zijn momenteel in de productiefase


  Gerealiseerde projecten  - Collectie Arnhem, technische productie modeshow, Amsterdam International Fashion Week(Presentationals)
  - Kroon Oil, uitbreiding van de eerder gemaakte bedrijfsfilm met twee talen, Noors en Lets(Audiovisuals)
  - AWL, 3D animatie fly-over productiestraat Automotive(Audiovisuals)
  - Kaseya, case study The Data Caretakers(Audiovisuals)
  - The Data Caretakers, Corporatefilm beurs(Audiovisuals)
  - Kroon Oil, viertalige promotiefilm, marketing & branding, website, beurzen, infozuilen (Audiovisuals)
  - Kaseya IT Solutions, Seminar met AV registratie (Audiovisuals/Presentationals)
  - Holland Sport Boat Center (Dè importeur van Bayliner Speedboten), Websiteleader (Audiovisuals)
  - SBS Broadcasting, div. programma's o.a. Hart van Nederland/Shownieuws (Audiovisuals)
  - Kaseya IT Solutions, Productpresentatie / Seminar (Presentationals)
  - Alex FM, Soapserie TMF. Televisie (Audiovisuals)
  - Corel Software, Productpresentatie / Sales training (Presentationals)
  - Gulpener Bierbrouwerij. TV Commercial, landelijk (Audiovisuals)
  - TforTelecom, Sales motivatie trainingen (Presentationals)
  - Miljoenenjacht. Televisie (Audiovisuals)
  - Dancing W. Stars, seizoen 1. Televisie (Audiovisuals)
  - Mooi Weer De Leeuw, Televisie (Audiovisuals)
  - Mike & Thomas Show. Televisie (Audiovisuals)
  - TV Toppers. Televisie (Audiovisuals)
  - Veiligheidsfilm Hoogovens/Corus. Bedrijfsfilm (Audiovisuals)
  - Kinderen Geen Bezwaar. Televisie (Audiovisuals)
  - Lotto Weekend Miljonairs. Televisie (Audiovisuals)
  - In De Huid Van... Televisie (Audiovisuals)
  - Rondom 10. Televisie (Audiovisuals)
  - AKZO NOBEL Productiefilm Verven. Bedrijfsfilm (Audiovisuals)
  - Wing Commander. Speelfilm USA (Audiovisuals)
  - 1 Tegen 100. Televisie (Audiovisuals)
  - Top of the Pops. Televisie (Audiovisuals)
  - Sony, Playstation 2, Mediapresentatie (Presentationals)
  - North Sea Jazz Festival. Televisie (Audiovisuals)
  - De Jurk, Speelfilm NL (Audiovisuals)
  - Pinkpop. Televisie (Audiovisuals)
  - Nationaal Ballet “Who Cares”. Theater/Televisie (Audiovisuals)
  - Keurmeesters, Televisie (Audiovisuals)
  - Barend & Van Dorp. Televisie (Audiovisuals)
  - Het Zonnetje In Huis. Televisie (Audiovisuals)
  - Philips Productiefilm Televisies t.b.v. CENTURION CD-I. Bedrijfsfilm (Audiovisuals)
  - Philips Productiefilm CD-I’s t.b.v. CENTURION CD-I. Bedrijfsfilm (Audiovisuals)
  - Kees & Co. Televisie (Audiovisuals)
  - Alfa Bierbrouwerij. TV Commercial – regionaal/nationaal (Audiovisuals)
  - Philips Productiefilm Lampen t.b.v. CENTURION CD-I. Bedrijfsfilm (Audiovisuals)
  - Philips Productiefilm CD’s t.b.v. CENTURION CD-I. Bedrijfsfilm (Audiovisuals)
  - Twaalf Steden, Dertien Ongelukken. Televisie (Audiovisuals)
  - Whistler Etsen, Van Gogh Museum Tentoonstelling (Presentationals)
  - Karin Bloemen, Een Wapen Van Bloemen. Televisie (Audiovisuals)
  - De TV Show. Televisie (Audiovisuals)
  - Sandaholics, Evenementenbeurs Utrecht (Presentationals)
  - SNS Bank. TV Commercial – nationaal (Audiovisuals)
  - Gulpener Bierbrouwerijen. TV Commercial – nationaal (Audiovisuals)
  - Becel “Bak & Braad”, TV Commercial – nationaal (Audiovisuals)
  - De Kersenpluk. Speelfilm NL (Audiovisuals)
  - Swip Stolk, Grafisch Ontwerper. Tentoonstelling (Presentationals)
  - De Schreeuw van de Leeuw. Televisie (Audiovisuals)


  Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op, om geheel vrijblijvend uw idee met ons te bespreken. Wij voorzien vervolgens graag in een realistische prijsopgave.

  Klik...
  www.createchnicals.com
  ...voor de meest recente audiovisuals van Createchnicals
  U bent hier: Projecten


 • NET
  WER
  KEN

  U bent hier: Netwerken

  Voor een solide toekomst...

  ...is een solide netwerk de beste basis. Daarom is het van belang om je netwerk met uiterste zorg samen te stellen. Createchnicals heeft een groep mensen en bedrijven om zich heen verzameld die er puur op gericht is om uitsluitend topkwaliteit te leveren. Of dat nou in goederen, diensten of in creatieve adviezen is, ze zijn zonder uitzondering afkomstig uit het hoogste segment van hun vakgebied.


  Ons Netwerk, de mensen

  De Createchnicals beschikken over een zéér uitgebreide pool van vakspecialisten. Lees meer...

  Ons Netwerk, de bedrijven

  Met sommige bedrijven werken wij in partnership, sommigen zijn onze leveranciers. Lees meer...  Visit Nederlands MediaNetwerk


  U bent hier: Netwerken