• WEL
  KOM

  U bent hier: Welkom

  Welkom bij Createchnicals

  Createchnicals Corporate Crossmedia is een organisatie waarbij bewezen vakmanschap de basis is van kwalitatief hoogwaardige multimedia producten. De nodige ervaring hebben onze Createchnicals opgedaan in de professionele high-end wereld van commercials, film-, televisie- en de evenementenbranche. Hierbij richten wij ons specifiek op audiovisuele en crossmediale projecten voor het bedrijfsleven, overheid en de non-profit sector. Daarnaast houden wij ons bezig met projecten in eigen opdracht.

  Createchnicals is in 2006 opricht door Jaap Tijsze, een creative duizendpoot en programmamaker die sinds 1988 aan talloze producties heeft meegewerkt. Ooit begonnen als graficus voor pressed media, maakte hij in 1992 de overstap naar de audiovisuele branche waar hij tot op heden nog steeds met veel plezier actief is.
  Jaap Tijsze:"Na 20 jaar programma's maken kan ik zeggen dat ik me nog geen dag heb verveeld. Voor mij is audiovisuele productie de beste keuze ooit geweest!"

  Neemt u gerust een kijkje op onze vernieuwde website, maar meteen contact opnemen kan natuurlijk ook. Wij zijn altijd bereid om met u de mogelijkheden te onderzoeken.

  Wij zijn gespecialiseerd in:

  - 3D & 2D animatie

  - Audio, compositie en technische uitvoering van muziek en geluidseffecten, sounddesign

  - Audiovisuele producties en design op SD & HD kwaliteit, alle videonormen

  - Bedrijfsfilm- & programmastyling, special effects

  - Communicatie en PR-advies, planning & implementatie

  - Compositing - editing - special effects

  - Conversie van bestaande videoproducties naar broadcastnorm (b.v. Ster)

  - Copywriting, huisstijlontwikkeling, formatontwikkeling

  - Fotografie, productfotografie

  - Interactieve programmering

  - Printed media, tekst & beeld (vormgeving, pre-press, drukwerkcontrole)

  - Product- & Bedrijfspresentaties, Bedrijfsevenementen, Entertrainment

  - Reportages, nieuwsitems, documentaires & infotainment

  - Videografie voor Internet

  - Videographics, leaders & bumpers

  - Voice-overs, ruim bestand van professionals, w.o. bn'ers

  - Webdesign, -bouw & -enhancement, zoekmachineoptimalisatie  Opdrachtgevers waarvoor wij onder andere hebben gewerkt:
  U bent hier: Welkom

  Ons Team

  Een hoop creativiteit, technische kennis en plezier gebundeld tot een allround Audio Visueel dienstenpakket voor Groot-, Midden- en Kleinbedrijf.
  Met voor elk budget passende en creatieve oplossingen!
  Lees meer...
  Klik...
  www.createchnicals.com
  ...voor de meest recente audiovisuele producties van Createchnicals

  Motto
  Dit motto moet ónze boodschap benadrukken dat wij een compleet concept kunnen verzorgen.
  Lees meer...

   Hoe maak je een  bedrijfsfilm?

  Createchnicals on LinkedIn • WIE
  WE
  ZIJN

  U bent hier: Wie we zijn

  Createchnicals is opgericht voor professionals

  Createchnicals is een collectief. Een enthousiaste workforce van gelijkgestemde en professionele creatieven en technici die zich heeft verenigd onder Createchnicals.


   Inspiratie door samenwerking

   Bij elk nieuw project ontstaan er steeds weer andere  samenwerkingsverbanden tussen verschillende vakgroepen, waarbij  zij elkaar op een positieve manier inspireren.  Teamwork!

  Door met Createchnicals in zee te gaan stapt u werkelijk aan boord van ons team. Doordat u, als teamlid, zelf deel uitmaakt van het proces worden uw ideeën direct overgebracht op de mensen die het voor u gaan maken. U kunt op die manier werkelijk deelnemen aan het overleg- en productieproces.


  Ervaring

  Onze Createchnicals hebben hun ervaringen opgedaan in de professionele high-end wereld van film-, televisie-, internet en de evenementenbranche en richten zich nu specifiek op de zakelijke markt.

  Column rechts

  U bent hier: Wie we zijn


 • WAT
  WE
  DOEN

  voor
  Bedrijven

  U bent hier: Wat we doen voor bedrijven

  Professionele kwaliteit en redelijke tarieven

  Het zal u hopelijk niet zijn ontgaan dat Createchnicals zich sterk maakt voor kwalitatief hoogwaardige producties, dat wij ons in onze klanten verplaatsen en dat wij daarvoor zodanige tarieven berekenen dat het past binnen de budgetten van MKB bedrijven.
  Zowel voor een bedrijfsfilm, een productpresentatie of seminar, als voor een bedrijfsevenement beschikken wij over professionele teams. Professionele teams die zich met enthousiasme inzetten voor projectmatige opdrachten.


  Createchnicals Audiovisuals

  Audiovisuele producties en design op HD-norm - broadcastnorm - overige videonormen, DVD, CD-ROM en internet. Lees meer...


  Createchnicals Presentationals

  Ontwerp van Websites, Huisstijl, Printed media - Bedrijfstrainingen - Bedrijfspresentaties – Seminars – Productpresentaties – Beursstands – Bedrijfsfeesten – Personeelsfeesten – Modeshows – Liveacts. Lees meer...
  Duidelijke offertes

  Wij hanteren een zeer transparante en begrijpelijke wijze van offertes maken. In dit geval is het letterlijk: What you see (and hear) is what you get.
  Dat zorgt voor echte duidelijkheid over de reikwijdte van uw budget. Zo zou wel eens kunnen blijken dat er veel meer opties zijn, dan u voor mogelijk zou hebben gehouden.

  Jaap Tijsze: "Voor u is het van belang dat u een goed beeld hebt welke mogelijkheden binnen het budget passen. Daarom kunt u voor een reële prijsindicatie het beste even contact opnemen, in overleg is er heel wat mogelijk."


  createchnicals bent website van een hebben onze professionele televisie wij ons audiovisuele projecten voor het met contact zijn producties broadcastnorm internet bedrijfsfilm technische tot budget lees meer dat lees wat zich aan mensen kunt column rechts audiovisuals presentationals doen bedrijven productpresentatie seminar dan wordt diverse software bedrijf kaseya commercial productiefilm speelfilm nationaal philips centurion netwerken netwerk

  U bent hier: Wat we doen voor bedrijven • WAT
  WE
  DOEN

  voor
  Particulieren

  U bent hier: Wat we doen voor particulieren

  Ook voor particulieren hebben wij een interessant dienstenpakket ontwikkeld.

  Digitalisatieservices

  Digitaliseer uw (familie)archieven.

    Allemaal momenten waarvan we meestal nog wel ergens iets hebben liggen. Een   oud fotoalbum, een mapje met fotonegatieven of dia's, een super8 of high8 film,   een oude videoband van drie videocamera's geleden...
    We bewaren het wel, alleen kijken we er nooit meer naar. Vaak worden ze   weggezet op zolder, in een doos. En zo worden ze steeds   minder bekeken en vergeten, om te verstoffen.


  "We hebben nog wel de banden, alleen hebben we geen videorecorder meer."
  "Heee, wat leuk, onze eerste auto! Wat was ie toch mooi..."
  "Wat fijn om die beelden van mijn vader weer terug te zien."

    Wie heeft er niet nog ergens een doos staan met films, tapes,   cassettebandjes, foto's, gemaakt met apparatuur die inmiddels verouderd,   kapot of gewoon weg is. Dit materiaal bevat vaak belangrijke beelden, die   al lange tijd niet meer gezien zijn. Het terugkijken van zulke beelden zorgt   bijna altijd voor een onvergetelijke ervaring.

    Foto's die geen negatieven meer hebben en   negatieven zonder foto's. Wij kunnen ze reproduceren   en de kwaliteit verhogen.

  De kwaliteit van videobanden gaat met de jaren sterk achteruit, digitaliseren is hiervoor de beste oplossing.
  Daarnaast is kleurcorrectie, beeldbewerking en vhs-ruisonderdrukking een vast onderdeel van onze videodigitalisatie. U krijgt het best mogelijke resultaat maar digitaal, dus geen kwaliteitsverlies meer.

  Het is gebleken dat er grote interesse is in onze digitalisatie werkzaamheden. Digitalisatie is een standaard onderdeel van het totale productieproces. Het op hoge kwaliteit overzetten van videobanden naar een harde schijf. Daarbij doen we altijd een controle op kleurechtheid en waar nodig voeren we correcties uit.  Reportage

  Wat we voor bedrijven doen, kunnen we natuurlijk ook voor particulieren!

  In een mensenleven zijn diverse belangrijke momenten die te waardevol zijn om te vergeten. Of dat nou hoogte- of dieptepunten zijn; ze zijn het waard om vastgelegd te worden. Want herinneringen kunnen vervagen en veranderen.  Onze digitalisatie mogelijkheden:

  - Video 8

  - Mini VHS

  - Betamax

  - Video2000

  - VHS

  - Super 8 en High 8 film

  - Foto's

  - Cassettebandjes

  - Grammofoonplaten

  U bent hier: Wat we doen voor particulieren


 • WAT
  WE
  DOEN

  voor AV
  Professionals

  U bent hier: Wat we doen voor AV Professionals

  Deze pagina wordt binnenkort gepubliceerd.

  Audiovisuals
  - Voice over service
  - High-end Motion Graphics
  - Digitalisatie
  - Post Productie
  - Sounddesign
  - Audionabewerking
  - Communicatie en PR advies

  Printed
  - Graphic Design/Huisstijl
  - Pre Press
  - Drukwerkcontrole
  - Reportage/Camjo

  Webservices
  - Design
  - Bouw
  - Enhancement

  U bent hier: Wat we doen voor AV Professionals


 • PRO
  JEC
  TEN

  U bent hier: Projecten


  PROJECTOVERZICHT
  Hier treft u de projecten aan die ons bezighouden. We hebben diverse projecten in de voorbereidingsfase, daarnaast zijn er een aantal waar op het moment actief aan geproduceerd wordt. Tot slot kunt u bij de "Gerealiseerde projecten" zien waarmee wij tot nu toe onze sporen hebben verdiend.

  Kijk voor de verschillende stadia van een bedrijfsfilm ook eens hier...

  Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op, om geheel vrijblijvend uw idee met ons te bespreken. Wij voorzien vervolgens graag in een realistische prijsopgave.  Projecten in voorbereiding

  - Hard- & Software leverancier: Corporatefilm - ICT Bedrijf (EMEA branch): Promotionals - Webinars - Teasers

  - ICT Bedrijf (o.a. Netwerkbeheer): Promotionals diverse activiteiten

  - Createchnicals: Showreel 2010

  - Business Software bedrijf (Europe branch): Periodieke newsreels voor internet


  Lopende projecten

  Diverse projecten zijn momenteel in de productiefase


  Gerealiseerde projecten  - Collectie Arnhem, technische productie modeshow, Amsterdam International Fashion Week(Presentationals)
  - Kroon Oil, uitbreiding van de eerder gemaakte bedrijfsfilm met twee talen, Noors en Lets(Audiovisuals)
  - AWL, 3D animatie fly-over productiestraat Automotive(Audiovisuals)
  - Kaseya, case study The Data Caretakers(Audiovisuals)
  - The Data Caretakers, Corporatefilm beurs(Audiovisuals)
  - Kroon Oil, viertalige promotiefilm, marketing & branding, website, beurzen, infozuilen (Audiovisuals)
  - Kaseya IT Solutions, Seminar met AV registratie (Audiovisuals/Presentationals)
  - Holland Sport Boat Center (Dè importeur van Bayliner Speedboten), Websiteleader (Audiovisuals)
  - SBS Broadcasting, div. programma's o.a. Hart van Nederland/Shownieuws (Audiovisuals)
  - Kaseya IT Solutions, Productpresentatie / Seminar (Presentationals)
  - Alex FM, Soapserie TMF. Televisie (Audiovisuals)
  - Corel Software, Productpresentatie / Sales training (Presentationals)
  - Gulpener Bierbrouwerij. TV Commercial, landelijk (Audiovisuals)
  - TforTelecom, Sales motivatie trainingen (Presentationals)
  - Miljoenenjacht. Televisie (Audiovisuals)
  - Dancing W. Stars, seizoen 1. Televisie (Audiovisuals)
  - Mooi Weer De Leeuw, Televisie (Audiovisuals)
  - Mike & Thomas Show. Televisie (Audiovisuals)
  - TV Toppers. Televisie (Audiovisuals)
  - Veiligheidsfilm Hoogovens/Corus. Bedrijfsfilm (Audiovisuals)
  - Kinderen Geen Bezwaar. Televisie (Audiovisuals)
  - Lotto Weekend Miljonairs. Televisie (Audiovisuals)
  - In De Huid Van... Televisie (Audiovisuals)
  - Rondom 10. Televisie (Audiovisuals)
  - AKZO NOBEL Productiefilm Verven. Bedrijfsfilm (Audiovisuals)
  - Wing Commander. Speelfilm USA (Audiovisuals)
  - 1 Tegen 100. Televisie (Audiovisuals)
  - Top of the Pops. Televisie (Audiovisuals)
  - Sony, Playstation 2, Mediapresentatie (Presentationals)
  - North Sea Jazz Festival. Televisie (Audiovisuals)
  - De Jurk, Speelfilm NL (Audiovisuals)
  - Pinkpop. Televisie (Audiovisuals)
  - Nationaal Ballet “Who Cares”. Theater/Televisie (Audiovisuals)
  - Keurmeesters, Televisie (Audiovisuals)
  - Barend & Van Dorp. Televisie (Audiovisuals)
  - Het Zonnetje In Huis. Televisie (Audiovisuals)
  - Philips Productiefilm Televisies t.b.v. CENTURION CD-I. Bedrijfsfilm (Audiovisuals)
  - Philips Productiefilm CD-I’s t.b.v. CENTURION CD-I. Bedrijfsfilm (Audiovisuals)
  - Kees & Co. Televisie (Audiovisuals)
  - Alfa Bierbrouwerij. TV Commercial – regionaal/nationaal (Audiovisuals)
  - Philips Productiefilm Lampen t.b.v. CENTURION CD-I. Bedrijfsfilm (Audiovisuals)
  - Philips Productiefilm CD’s t.b.v. CENTURION CD-I. Bedrijfsfilm (Audiovisuals)
  - Twaalf Steden, Dertien Ongelukken. Televisie (Audiovisuals)
  - Whistler Etsen, Van Gogh Museum Tentoonstelling (Presentationals)
  - Karin Bloemen, Een Wapen Van Bloemen. Televisie (Audiovisuals)
  - De TV Show. Televisie (Audiovisuals)
  - Sandaholics, Evenementenbeurs Utrecht (Presentationals)
  - SNS Bank. TV Commercial – nationaal (Audiovisuals)
  - Gulpener Bierbrouwerijen. TV Commercial – nationaal (Audiovisuals)
  - Becel “Bak & Braad”, TV Commercial – nationaal (Audiovisuals)
  - De Kersenpluk. Speelfilm NL (Audiovisuals)
  - Swip Stolk, Grafisch Ontwerper. Tentoonstelling (Presentationals)
  - De Schreeuw van de Leeuw. Televisie (Audiovisuals)


  Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op, om geheel vrijblijvend uw idee met ons te bespreken. Wij voorzien vervolgens graag in een realistische prijsopgave.

  Klik...
  www.createchnicals.com
  ...voor de meest recente audiovisuals van Createchnicals
  U bent hier: Projecten


 • NET
  WER
  KEN

  U bent hier: Netwerken

  Voor een solide toekomst...

  ...is een solide netwerk de beste basis. Daarom is het van belang om je netwerk met uiterste zorg samen te stellen. Createchnicals heeft een groep mensen en bedrijven om zich heen verzameld die er puur op gericht is om uitsluitend topkwaliteit te leveren. Of dat nou in goederen, diensten of in creatieve adviezen is, ze zijn zonder uitzondering afkomstig uit het hoogste segment van hun vakgebied.


  Ons Netwerk, de mensen

  De Createchnicals beschikken over een zéér uitgebreide pool van vakspecialisten. Lees meer...

  Ons Netwerk, de bedrijven

  Met sommige bedrijven werken wij in partnership, sommigen zijn onze leveranciers. Lees meer...  Visit Nederlands MediaNetwerk


  U bent hier: Netwerken